Smart jacket

New hair hanging in Brooklyn

New York Gant rugger hm studio collection monki adidas raf simons moscot.jpg
New York Gant rugger monki adidas raf simons moscot.jpg
New York Gant rugger adidas raf simons moscot.jpg
I dag har jeg tjekket ud af mit dejlige værelse på Wythe Hotel og rykket min kuffert til Crown Height for at bruge de sidste par dage i New York med min familie. Inden da hang jeg ud med Sidsel og hendes kæreste i Williamsburg og Greenpoint. Vi startede med en overdådig morgenmad på Five Leaves, som er et af mine yndlingssteder. Vi fik pandekager, trøffel pommes og en kold Arnold Palmer. Vi gik lidt rundt i området og drak kaffe, fik ordnet negle og shoppet 2nd hand i blandt andet Buffalo Exchange og Beacon’s Closet. Her til aften tog jeg med min far og søster på Brooklyn Museum og så Kehinde Wiley og en rigtig fin udstilling om Jean-Michel Basquiat. Klart et besøg værd! I morgen bliver lidt nederen vejr, men håber jeg kan udnytte formiddagen til en løbetur i Prospect Park og en biograftur – og måske lidt shopping? 

Nå ja, kan i lide min nye frits? Skriver mere om den i morgen!!

Gant Rugger boat coat, H&M Studio Collection top, Weekday jeans, Raf Simons for Adidas sneakers, Moscot sunglasses (similar) & Monki clutch.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart jacket