010515

270415

ganni bruuns bazaar envii 2.jpg
ganni bruuns bazaar envii 3.jpg
ganni bruuns bazaar envii.jpg
Dagene løber lidt fra mig pt, men jeg husker altid at forevige mit outfit! Hah! Det her er derfor fra tidligere på ugen hvor Sidsel og jeg havde møde med vores redaktør på People’s Press. Kørte den helt i blå, ret forårs agtigt ik? Jeg kan godt lide at lave et outfit i en slags farve så længe at tonerne og materialerne er forskellige. 

An outfit from earlier this week before me and Sidsel had a meeting with our editor at People’s Press. I may be behind on blogging, but i always make sure to document my outfit! I decided to go for an almost all blue outfit. I like combining the same color as long as the texture and the tones are different. 
Wearing: Ganni jacket, Bruuns Bazaar top, Envii by Pernille Teisbæk pants (similar here), Nike Air Footscape Dessert Chukka sneakers (in black here) & Moscot sunglasses

2 kommentarer

 • tutaj
  Great beat ! I would like to apprentice while you amend your website,
  how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast
  provided bright clear idea
  Great beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal.I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla
  Jeg er vild med din jakke 🙂
  cfashion.dk
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

010515