060515

Off to a pool party

nellypoolparty.jpg
Pt. sidder jeg i en flyver sammen med en masse andre søde bloggere, på vej mod Nelly.coms suprise og hemmelige pool party. Beskeden lød på at medbring pas og bikini. Så det har jeg gjort. Glæder mig til at se hvad de næste 24 timer mon skal bruges på. Kan jeg nå at få en tan?

Var forbi Tiger butikken forleden, hvilket jeg ikke burde have lov til uden voksen opsyn, og som frygtet kom jeg hjem med en panama hat og et ipadcover med pommes frites. Tænker begge dele er ret perfekte til denne tur. 

Jeg får nok ikke tid til at blogge indtil lørdag aften, men følg med på instagram @fredesblog og snapchat fct22 (hallå følg mig lige!) hvor jeg nok skal holde jer opdateret. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

060515