Off to a pool party

070515: green legs

ganni diesel ray ban.jpg
De her grønne bukser er muligvis det bedste der er sket i mit og Ganni’s liv denne her sæson. Jeg synes de er så optur og bliver overrasket over hvor lette de er at style. Jeg er stadig i det hemmelig pool party land med Nelly, men hvis i følger med på insta hat i nok opdaget hvor det er?! Jeg er straks tilbage til min computer og vante rammer, så skal jeg nok opdatere lidt.

I can’t believe that a pair of green leather pants could be the best thing in me and Ganni’s life? But they are. I’m even surprised at how easy they are to style. 

I’m soon back in CPH and will update the blog, but for now i’m hanging on to the pool party as long as i can. Do you tag along on instagram?

Wearing: Ganni pants (in jersey here), Diesel jacket, Forever21 sunglasses & Reebok Classics from Rezet Store

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to a pool party