24 hours in Ibiza... almost!

Rezet Guide and 10% off!

Rezet-Guide-Insta.jpg
Rezet har lige startet et nyt tiltag som jeg er mega fan af – nemlig Rezet Guide som er en lille oversigt over de kommende sneakers der lander i butikken snart. Jeg leder tit efter nogle helt bestemte sneakers og som oftest er det de amerikanske release dates jeg kan google mig frem til. Der udover er det også ret nice at få indblik i hvad der kommer, og der efter beslutte hvad jeg skal lægge mine penge på. Rezet Guide ligger i butikken med du får den også med i din ordre. Ps. Hvis du bestiller i dag, inden midnat kan du får 10% på din ordre, bare skriv FACEBOOK ved check out. Jeg ville klart gå for de her Reebok Ventilator Supreme!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 hours in Ibiza... almost!