Thailand next

Bangkok

nellycombangkokfuldfigur.jpg
nellycombangkok.jpg
Beklager den lidt lange stilhed, men Thailand har været meget opmærksomhedskrævende. Vi landede torsdag morgen i Bangkok efter en lang flyvetur med en meget nuttet baby der var meget ked af at flyve, to rækker foran os. Ydermere havde vi verdens fuldeste mand siddende bagved os, han ville gerne være venner… og lidt senere ville han hellere slås med Kenneth. Det var 10 lange timer… Men ellers er Thaiairways pænt optur! De første par dage er gået med jetlag og meget svingende wi-fi, så jeg har mest opdateret på instagram og snapchat – husk at følge med. Starter lige med at vise jer et outfit fra torsdag aften i Bangkok, hvor min søde rejse ven godt gad at tage nogle billeder. Bangkok er så optur!

Hello! Not planning on this much silence, but Bangkok has been taking all my attention and then there’s the Wifi… not so friendly. We had a long and “exciting” flight with a very cute but very sad baby two rows in front of us, and a really drunk guy behind us that wanted to be friends at first, and then i wanted to fight Kenneth. Loooong 10 hours! We fnally arrived to beautiful and awesome Bangkok, so i’ll start with my outfit from the first night. 

Wearing: Nelly dress, Raf Simons x Adidas Stan Smith sneakers, Saint Laurent bag & A.J. Morgan sunglasses from Adélie.

1 kommentar

  • Sara
    Undskyld jeg skriver på denne post. Men har du måske lavet en shoppeguide til Berin? Eller kender nogen der har? God ferie – det ser skønt ud.
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand next