Paris diary

240615: Back in CPH

madsnorgaardquayzalando2.jpg
madsnorgaardquayzalando.jpg
adidasstellamccartneyfilippak.jpg
Det er så godt at være tilbage i København! Har savnet min hund, min kæreste og ordenlig kaffe! I går tog jeg på arbejde et par timer, inden jeg crashede på sofaen med rødvin og LEGE the movie. Det er jo sygt koldt herhjemme, hvad sker der for det? 

It’s so good to be back home in Copenhagen! I missed my dog and my man and proper coffee! Yesterday i wrapped up a couple of hours at the office before i crashed on the couch with some redwine and LEGO the movie. And what’s up with the weather?

Wearing: Filippa K jacket, Nørgaard på Strøget tee, Adidas by Stella McCartney sneakers & Quay sunglasses.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris diary