ootd Berlin #3

290615

pink nørgaard levis 501 nike air max 1000_1.jpg
pink nørgaard levis 501 nike air max 1000.jpg
Mandag for fuld drøn. Kom for sent ud af døren, skulle i banken (hvem går i banken nu om dage!?!), kunne ikke finde mine nøgler og var løbet tør for kaffe..! Yes! Til gengæld gik jeg forbi Fredco’s og hente frokost og en kaffe og så kom Burhan G forbi mit arbejde og var så sød at efterlade en personlig hilsen <3 Seriøst optur! Sluttede dagen med en iskaffe med min kollega Anders, hvilket hjalp gevaldigt på humøret. Dét og så min pink Nørgaard trøje. Den er så optur!

Monday away! I was late this morning couldn’t find my keys, had to go to the bank (who does that these days??) and i didn’t have anymore coffee. Oh yes! But i stopped by Fredco’s on my way to work, picked up lunch and a coffee. Later Burhan G stopped by Rezet Store and thanks to my awesome colleagues he left me a note! So awesome. I ended my day with an iced coffee with my co-worker Anders, so after all the day turned OK. Oh and my pink Nørgaard top helped.. It’s pretty cool.

Wearing: Nørgaard på Strøget top, Levi’s 501 jeans, Nike Air Max 1 Essential sneakers from Rezet Store.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ootd Berlin #3