ootd Berlin #2

French Beauty

french beauty.jpg
Jeg elsker franske apoteker (som så mange andre) og jeg noterer altid make up artister og modellers favoritter når jeg bladerer igennem magasiner og blogs. Da jeg var i Paris tidligere på måneden fik jeg da også stocked op på mine favoritter; Bioderma vand og Homeoplasmine creme. Jeg fik også fat i Biodermas renseservietter som er så overdrevet optur til en doven én som mig og helt geniale på rejser og i håndbagagen til en lang flyvetur. Biafine cremen købte jeg også med hjem, den har lidt samme funktion som Homeoplasmine, den reparerer skadet hud, så tænker den kan bruges til sprukne læber, solbrændt hud og fx tattoveringer eller små sår. 

I love french pharmacies (like every other blond girl) and i’m always taking notes from make up artists and models when flipping through magazines and blogs. When i was in Paris earlier this month i stocked up on my faves; Bioderma cleaning water and Homeoplasmine cream. I also bought Bioderma wet wipes, which must be the most perfect thing for a lazy girl like me, oh and quite genious for a long flight. The Biafine cream is new, but i thinks it’s good for damaged skin, sunburns, dry lips and tattoos, i will test it asap.

Bioderma cleaning water, Bioderma wet wipes, Homeoplasmine & Biafine.

Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ootd Berlin #2