290615

300615: Air Force 1

air force one nike modstrom moscot 3.jpg
air force one nike modstrom moscot.jpg
air force one nike modstrom moscot 4.jpg
air force one nike modstrom.jpg
Forleden havde jeg et rendez vous med en gammel ven, nemlig Air Force 1, den ikoniske sneaker som ikke har siddet på mine fødder siden 9. Klasse. Kan tydeligt huske at jeg købte et par sorte i en Footlocker i London. Jeg var ikke til at skyde igennem. Siden da har de været i min glemmebog, men jeg lurer på om det ikke er på tide at de er tilbage? Jeg synes de er lidt svære at style fordi de har en tendens til at dække det smalleste sted på anklen, hvilket kan resultere i stolpeben.. Synes de fungerer bedst med nederdel eller løse bukser. Eller være ligeglad og fyr den af med hvad end du vil.

Rediscovered an old sneaker friend of mine – the Air Force 1. I thinks it’s time to welcome it back into my life. The only thing about high tops is that they are so hard to style since they cover the skinniest part of your ankle and improves the chances of heavy legs.. You have to be careful. I reccommend skirts or loose pants. Or just none fucks given and where them with what ever you want.

Wearing: Reiss jacket, Modstrøm shirt, Modstrøm skirt, Nike Air Force 1 sneakers from Rezet Store & Moscot sunglasses (similar here).

Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

290615