Beach wishes

Family forever

tattoo1.jpg
tattoo3.jpg
tattoo2.jpg
tattoo4.jpg
tattoo5.jpg
I starten af juni fik jeg foreviget resten af min søskendes navne på huden. Jeg fik dem lavet hos Mike Ho, som også lavede mit V og som er en af mine gode venner. Det er virkelig rart og hyggeligt at arbejde sammen med Michael og vi brugte lang tid på at finde den rigtige placering og størrelse på de ialt 4 tattoveringer. Michael er god fordi han har meget erfaring, men samtidig lytter han efter når jeg kommer med nogle tossede forslag og arbejder alligevel ud fra dem. Han er sej og mega inspirerende.

Mine motiver er ret små og bortset fra smileyen er de alle sammen skrift – men sådan er det med mange søskende. Jeg er sindsygt glad for dem og er virkelig tilfreds med placeringen, det er faktisk kun Rosa som folk ser og kommenterer, hvilket jeg godt kan lide. De fleste tror jeg har en enkelt tattovering, hvis de overhovedet ser dem. 

Det er knapt et år siden at jeg fik min første tattovering, som jeg skrev lidt om. Min holdning til emnet er stadig det samme, og den der tattoo itch er i den grad vækket! Hvad skal jeg have næste gang? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beach wishes