Family forever

Phu Ruea

stine goya nelly_lille.jpg
stine goya nelly_market_lille.jpg
stine goya nelly_market_baby_lille.jpg
Jeg har stadig en masse billeder og indlæg fra Thailand som i får løbende. I anledningen af at det er fredag aften og jeg sidder og spiser Daim i min sofa og ser Orange is the new black, for i mit ‘party outfit’ fra Phu Ruea hvor vi besøgte et lokalt marked og spiste på byen fineste restaurant. Jeg fik en virkelig sød ven på markedet og en masse søde lokale fik deres money shot. 

Photo: Kenneth Nguyen

Wearing: Stina Goya dress, Raf Simons for Adidas Stan Smith & Nelly sunglasses.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Family forever