Saturday funday

Not Just a Pretty Face

notjustaprettyface.jpg
Lige inden jeg tog til New York i foråret, havde Sidsel og jeg den bedste dag på Fisketorvet. Vi fik (blandt mange andre optur ting) ordnet negle, mens vi drak ingefær kaffe fra Joe & The Juice – min favorit kombination. Her fik jeg en Essie lak i farven ‘Not Just A Pretty Face‘ på og lige siden har jeg jagtet den uden held. Det er den perfekte pudderpink farve der får neglene til at se sunde og rene ud. Det er en neglelak man gerne vil have i sin samling. Da Emily udgav sin bog for lidt tid siden, havde hun pakket en virkelig lækker gavekasse som hun sendte ud med sin bog – med alle hendes yndlingsting i. Selvfølgelig med ‘Not Just A Pretty Face’ fra Essie i blandt. Optur. Nu er den i min neglelak samling og jeg vil give tippet videre hvis i mangler en perfekt rosafarve. Der udover har GOSH lanceret en Gel Topcoat som er helt perfekt. Den ligger et lidt tykt men ret slidstærkt lag så neglene ser lidt ‘gel’ agtige ud.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday funday