X Jewellery Taurus bracelet

Fashion Talks in Stine Goya x John Kørner silk suit

fashion talks.jpg
stine goya kørner nike air max 95.jpg
I sidste weekend deltog Sidsel, Marie, Michael og jeg i Copenhagen Fashion Festivals Fashion Talk – blogging masterclass. Vi delte ALLE de bedste tip vi har omkring at starte en blog og gøre det til lidt mere end en hobby. Det var en virkelig hyggelig formiddag med det sødeste publikum. Jeg kommer ikke med et detaljeret referat fra vores talk, men tænkte at samle de vigtigste punkter op her:

– Bliv bekendt med teknikken: find den platform du vil starte på, fx wordpress, blogger, blogspot, drupal eller tumblr. Nørd koderne, temaer og layouts. Så finder du det der passer bedst til din blog og du kommer lidt mere ind i ‘kode’ universet, hvilket kan være gavnligt på sigt. Youtube og diverse supportsider er din ven.

– Find det rigtige navn: Sidsels råd var at vælge et navn du kunne finde på at få tattoveret – så bliver du ikke træt af det.

– Tag gode billeder: Prøv dig frem med lys, locations, baggrunde, poseringer og vinkler. FInd ud af hvad der fungerer og tag den der fra. Fotos i høj kvalitet er lækre at se på, selvom et snapshot i ny og næ har sin egen charme.

– Vær professionel: Læs korrektur på dine tekster, svar høfligt på emails, vær opsøgende og venlig. Lav klare aftaler med samarbejdspartnere og være ikke bange for at bede om aftalen på skrift. Sæt tid af til dit blogarbejde og nyd det!

– Kom i gang: prøv ting af, stil, stemning, udtryk og look. Lav moodboards, brainstorm på indhold og se hvad der passer til den blog du gerne vil lave. Der findes ikke noget blog politi, så bare fyr den af og hav det sjovt med det.

Jeg havde det smukkeste silke suit på fra Stine Goyas samarbejde med kunstneres John Kørner, kombineret med de her alt for vilde Nike Air Max 95 OG fra Rezet Store.

Wearing: Stine Goya John Kørner silk blouse and pantsNike Air Max 95 OG from Rezet Store.

Affiliate links

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

X Jewellery Taurus bracelet