The shirtdress

X Jewellery Taurus bracelet

xjewellery.jpg
I har måske spottet det her armbånd på instagram og bloggen et par gange før. Det er nemlig også nyt og allerede en favorit. Det er fra det danske smykke mærke X Jewellery. Flotte Marie er deres kampagne ansigt – se selv her. Det er en ren blandselv butik af led og vedhæng og jeg har selv sammensat det her af de links der hedder double bronze og taurus – tyren, der i midten. Jeg kan godt lide lænken, lidt gangster agtigt. Mit mafia armbånd. 

Når det kommer til smykker er jeg meget laissez faire – det virker kun hvis det er nogen jeg kan have på hver dag. Små hoops og ørestikker, lænke armbånd og en tynd guldhalskæde med mine vedhæng. Jeg er for dårlig til at skifte ud hver dag, så jeg vil gerne have nogle smykker som passer til det meste og som kan kombineres på kryds og tværs. Det her armbånd har til gengæld den effekt at det ser ud a lidt mere og er knapt så hverdags agtigt.

Maybe you’ve spotted my bracelet on instagram already? It’s new from the danish brand X Jewellery. Pretty Marie is their campaign girl, this season – check it out. The concept is links, and you create them in a jewellery candy store, it’s amazing! I used double bronze links and this Taurus link, that i think is pretty cool. I named it my mob bracelet. Heavy chains and a bull. That’s gangsta. 

When it comes to jewellery i’m pretty easy and i wanna wear something that i can wear all the time, and just take off or add too when i feel like it. I go for small hoops, tiny ear studs and simple chains. This one adds some edge and makes it look a little more thought through

X Jewellery Double Bronze link bracelet with Taurus link.

Indlægget er lavet i samarbejde med X Jewellery.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The shirtdress