290815: scouting

Sunday look

sunday060915.jpg
Har nydt den sidste weekend jeg får, det næste lange stykke tid. Har både nået at fejre børnefødselsdag, løbe Søerne Rundt Løbet med min kollegaer fra Rezet, gå tur på stranden, være til Hot Yoga og fyre den af som husmor med en tiltrængt rengøring – men i følger vel med på Snapchat ik? fredesblogsnap

Min uge bliver vildt spændende, åå onsdag tager jeg til New York med Gant, i anledningen af NY Fashion Week og jeg glæder mig helt sygt! Har en masse ting jeg skal foreberede inden, så de næste to dage bliver travle. 

Nu vil jeg chille lidt mere og se The Wire på HBO, ret upraktisk afhængighed når man burde lave alt muligt andet, men heldigvis er opvasken der også i morgen!

Wearing: Stine Goya top, H&M jacket, Hvisk necklace, Dior sunglasses & Topshop pants (Available at Topshop Østergade).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

290815: scouting