120915: Denim & OJ

The Jane

the jane 4.jpg
the jane 3.jpg
the jane 2.jpg
the jane 1.jpg
The Jane Hotel ligger på Jane Street, helt ud til Hudson River i det smukkeste område, West Village. Det bliver ikke mere idyllisk og New Yorker agtigt, med små brown stones, masser af grønne planter, kaffe barer og hunde luftere. Ud over en helt fantastisk charmerende stil er hotellet total gennemført i den bedste skibs stil, men kahyt lignende værelser og venlige bell boys. Café Gitane som er ‘hus’ restauranten kender jeg fra deres anden location i Soho, og deres Avocado madder er mindst lige så gode. Jeg fik også prøvet en hel del andet fra deres morgenmenu og kan på det varmeste anbefale både vaffler og citron pressé. Hotellet tilbyder også cykler, hvilket er en virkelig nice måde at opleve byen på og komme rundt, men pas på ik!

I stayed at The Jane in New York. A cozy hotel in a maritime look, in the middle of West Village. It doesen’t get more New York than this. I enjoyed my stay so much, and can highly recommend this place, everything from the cool rooms to the awesome Café Gitane. Oh and the hotel has bikes available for guests, which is such a cozy way to get around the city – but be careful!


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

120915: Denim & OJ