Off to LDN

190915: London Fashion Week

filippak weekday 2nd day dior monki.jpg
filippak weekday 2nd day dior monki 2.jpg
Første outfit fra London – vi startede vores lørdag ret stille og roligt med optur morgenmad på vores hotel og så et par shows. Jeg har ikke været i London i mange år, men byen er så fin og hyggelig. Vi har gået mega meget rundt fordi trafikken er så hæslig, men det har kun været fedt at se lidt af byen. Jeg gik for lak loafers (man er vel i UK) fra 2nd Day som lidt har været min redning fra høje hæle, tweed bukser og en simpel pink strik.

First look from London Fashion Week. Been walking the whole town and enjoying to be back in this city. It’s so pretty! I went for a look with patent loafers to fit the brit (as you say) and a pair of tweed pants with a pink knit. Pretty simple, but good. 

Wearing: Dior sunglasses, Filippa K sweater, Weekday pants, 2nd Day loafers & Monki clutch. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to LDN