190915: London Fashion Week

190915: Night out

stine goya nike.jpg
stine goya nike1.jpg
stine goya nike 2.jpg
I går aftes spiste Sidsel og jeg på Hoi Polloi på Ace Hotel i East London. Allerede inden vi fik maden var vi solgt – der er en photobooth i lobbyen og indretningen er holdt helt enkelt med detaljer af pink og guld. Maden var klassisk britisk og deres drinks var fantastiske. Vi fik peanutbutter mousse til dessert, som i den grad kan anbefales. Jeg havde den mest fantastiske kjole på fra Stine Goya. Den er plisseret over det hele, men dele af den har guld tryk på, som giver den en lidt sjov, men ret fin og skulpturel form. 

Last night when me and Sidsel where on our way to dinner at Hoi Polloi at the Ace Hotel in East London. Beautiful place with awesome food and good drinks. I wore this amazing Stine Goya dress with tiny pleats all over and gold patterns that make it look really sculpturel. 

Wearing: Stine Goya dress & Nike sneakers.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

190915: London Fashion Week