190915: Night out

&Other Stories news: new shop & Ada Kokosar

TH-15-38-MI-19_31_301101.jpg
TH-15-38-MI-24_31_301101.jpg
TH-15-38-MI-11_31_301101.jpg
TH-15-38-MI-15_31_301101.jpg
other-stories-arhus-FPB1PPbW8pPi_3Ss-c0oRA.jpg
Det er sjældent at Århusianske modenyheder finder vej til min blog, men nu har en af de fineste butikker, &Other Stories, lige åbnet butik i det jydske. Jeg var i New York da hele eventet og åbningen fandt sted, men at dømme udfra billederne ser den så fantastisk ud. Den ligger i Apotekergården og er ligesom butikken i KBH fyldt med Stories kollektionerne (og der er mange!) samt et udvalg af accessories, sneakers og skønhedsprodukter. En anden ting er Stories nyeste collab med Ada Kokosar, som jeg har glædet mig til at dele med jer! Kollektionen består af de fineste kåber og sæt i douchede farver i materialer som tyk silke og canvas og pels. Min favorit er patchwork kimonoen og den sorte kjole/jakke. Kollektionen er i butikkerne nu og kan findes online her.  

Besøg &Other Stories i Århus på Klostertorvet 3.

Two great news from &Other Stories – the new beautiful store in Århus and their collab with amazing Ada Kokosar. New stuff for my wishlist! Find the collection online here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

190915: Night out