131015: Tartan that

Oh My Brows

BB_Carousel_5.jpg
BB_Carousel_4.jpg
BB_Carousel_1.jpg
Øjenbryn er en af de få ting jeg kan hidse mig op over, når det gælder skønhed. Strukturen, farverne, tykkelsen, formen. De kan ændre så meget. Jeg samler på øjenbrynsprodukter og elsker at tilføje nye favoritter til samlingen. Ærgerligt jeg kun har to bryn at preppe ad gangen… Min begejstring for bryn og dertilhørende produkter, kombineret med min indtagende betagelse af det amerikanske beauty brand Glossier er lig med total ekstase over Glossiers nyeste produkt – Boy Brow. Ikke et nyt eller banebrydende produkt, men en god basic bryngel med eller uden farve, der sætte dem så de holder. Jeg må få et stk. ekspederet til Europa asap. 

Boy Brow koster 16$ og kan bestilles online fra 19. Oktober, men desværre kun til USA.

Eye brows are one of the few beauty obsessions i have – i’m really not good at beauty stuff. But with brows, it’s a whole other story. The shape, the color, the texture, it can change everything. I like to test new products and add faves to my ever growing collection of brow products. Too bad i can only prep the two brows i have… Anyways, my love for brows, combined with the utmost fascination and addiction to the Glossier brand equals total excitement about their latest product Boy Brow. The simple basic brow product everyone needs. The Boy Brow preps and colors your brows so they stay nice and sharp. I totally need one of these bad boys shipped to europe asap.

Boy Brow is $16 and can be ordered online from October 19th.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

131015: Tartan that