Sunday tip: Follow @smartthebook

Sunday walk

fredesblog line westerboe stine goya.jpg
fredesblog line westerboe stine goya 2.jpg
fredesblog line westerboe stine goya 3.jpg
fredesblog line westerboe stine goya 4.jpg
Hele min weekend har været fyldt med familie og chill, lange ture, dyrespil og nogen der så fodbold i fjerneren. Ret hyggeligt efterår, når det nu skal være. Som jeg har nævnt før så er det virkelig bare vinterjakke sæson, sådan for alvor. Jeg pisse fryser i hvert fald. En af de jakker der kommer til at redde min vinter er Stine Goyas Juliette dunjakke. Da jeg kom tilbage på kontoret efter først New York og så London, stod der en kæmpe lyserød pakke med et ‘Tillykke med bogen’ kort og denne her dunven i. 

Weekend chill in this awesome down jacket that will keep me warm all winter. When i got back from my trip to New York and London, a huge pink package from Stine Goya was waiting for me at the office with a ‘Congrats on the book’ card and this bad boy in it. 

Stine Goya Juliette Jacket 

Photo: Line Westerboe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday tip: Follow @smartthebook