Sunday walk

Mads Nørgaard x Saysky

saysky mads norgaard fredesblog 1.jpg
saysky mads norgaard fredesblog 3.jpg
saysky mads norgaard fredesblog 2.jpg
Mads Nørgaard har for nyligt lanceret et samarbejde med kult trænings brandet, Saysky. En lille kollektion af trænings og løbetøj der forener Sayskys sports ‘knowhow’ og Nørgaards umiskendelige striber (og prikker). Jeg testede tights og jakke i til min weekendtræning og de er så godkendt! Løbetightsne er de blødeste i hele verden og sidder så godt. Glæder mig til at flashe prikker på mine ugentlige løbeture fra nu af. 

This weekend i tested my new gear from the Mads Nørgaard collab with cult running brand Saysky. The collection is made with Saysky’s know how and Mads Nørgaards distinct stripes (and dots). The tights are really comfy and super soft. I can’t wait to show off these dots on my weekly runs.

SHOP MADS NØRGAARD X SAYSKY HERE.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday walk