Truss x Opening Ceremony

231015

label no 2 trine tuxen new balance 990_7.jpg
Mit fredagslook, som lige så godt kunne være fra i dag. Sættet fra Label No. 2 er stadig en favorit og var perfekt til en rimeligt afslappet fredag med et par møder, Bikram Yoga og en tur på Louisiana. Hvis i følger med på instagram og snapchat har i nok set at jeg er i gang med en 10 dages Bikram Yoga challenge med Cecilie hos Bikram Yoga Copenhagen. Jeg skriver lidt mere om det når vi er færdige på torsdag. I dag er dag 5, og halvvejs føles virkeligt godt!

Nu er jeg på vej til dagens Bikram klasse og så direkte til pizza og bajer med mine veninder – der skal jo være lidt balance. 

My chilled friday outfit. I only had a few meetings a Bikram class and a night trip to Louisiana so i decided on a casual friday. I’m currently halfway through my 10 day Bikram Challenge with Cecilie in Bikram Yoga Copenhagen. So far so good.

I’m on my way to todays class and then straight to meet up with my girls for beer and pizzas – you gotta have some balance right?

Wearing: 

Sweatshirt: Label No. 2

Pants: Label No. 2

Sneakers: New Balance 990

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Truss x Opening Ceremony