Monday kicks #1 ADIDAS x HYKE

251015

armoire officielle 2.jpg
armoire officielle 1.jpg
Mit outfit fra i søndags hvor jeg var til dagens bikram yoga klasse i Bikram Yoga København. Studiet ligger farligt tæt på et af mine yndlingssteder Mirabelle. Så naturligvis fik jeg pizzasnack og kaffe i solen her, efterfølgende. Jeg har før vist jer nogle styles fra Armoire Officielle og endnu en gang har de lavet en fantastisk kollektion i virkelig lækre materialer og gode snit. Sweatshirten er en no brainer – lyseblå (tjek), klassisk fit (tjek) og FEMME broderi (tjek). Det bliver en favorit. Bukserne er lidt mere specielle med deres boxy og lidt rideinspireret facon i en dyb dyb mørkeblå. Kjetil, designeren bag Armoire, bruger nemlig aldrig sort. Jeg synes de fungerer helt perfekt til Stans Smiths, men har en ide om at de også vil være perfekte med mine nye støvletter fra Gardenia (de her i sort). 

My sunday outfit in the last light of the day after a Bikram class at Bikram Yoga Copenhagen and pizza snacks and coffee at my favorite place Mirabelle. I was wearing an outfit from Armoire Officielle with the perfect baby blue sweatshirt and a pair of deep dark blue boxy wool pants. Kjetil, designer behind Armoire never use black, always shades of navy or dark blue. I think the pants work great with sneakers like Stan Smith, but i can’t wait to wear them with my new heels from Gardenia (these in black).

Wearing:

Sweatshirt: Armoire Officielle

Pants: Armoire Officielle

Sneakers: Stan Smith by Raf Simons for Adidas


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday kicks #1 ADIDAS x HYKE