Gangs of New York with Nike and Vogue.nl

Poul Stig vintage frames

poul stig 1.jpg
poul stig 2.jpg
POUL STIG BRILLER.jpg
I har måske spottet måske mine nye briller på instagram, men syntes de fortjente et indlæg i sig selv. Jeg har indgået et samarbejde med en af mine absolut favorit optikere, Poul Stig Briller, så i vil se meget mere her fra, snarest. Men first things first – mine nye frames. Det her er et gammelt Poul Stig stel fra 70’erne (mener jeg) som Sara, der er bestyrer i Poul Stig på Gammel Kongevej har gået og gemt på. Hun har en hel samling af vintage stel, både fra Poul Stig, men også fra andra mærker. Det er helt fantastisk at prøve alle de vilde og tossede faconer, det var virkelig en anden brillemode. Ikke desto mindre blev jeg forelsket i det her runde klare stel som Sara så fiksede i stand til mig. Jeg kan godt lide at de er ret markante og anderledes i formen, men samtidig ikke forstyrer for meget. Det er klart et mere modigt brillevalg end noget jeg har haft før, men jeg kan lide det. Poul Stig har en klassisk rund model der hedder Holger, som minder meget om og findes i forskellige farver, hvis nu der skulle være andre modige brillervenner der ude. Find dem her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gangs of New York with Nike and Vogue.nl