Poul Stig vintage frames

Bikram Yoga Copenhagen 10 day challenge

fredesblog yoga bikram challenge 10.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 16.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 4.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 6.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 3.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 17.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 5.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 15.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 13.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 11.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 9.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 7.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 2.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 1.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 18.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 8.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 12.jpg
fredesblog yoga bikram challenge 14.jpg
Hvis i har fulgt med på instagram og snapchat har i nok ikke undgået at se at jeg de sidste 10 dage har været ret meget til yoga. Sammen med Cecilie Blaksted besluttede jeg mig for at komme godt i gang med at træne igen (har været lidt ude af rutinen) og hvad bedre end yoga. Vi tog et ti-dages tilbud hos Ida som er instruktør hos Bikram Yoga Copenhagen i Ryesgade og gik i gang. Bikram yoga er en sekvens på 26 stillinger + 2 åndedrætsøvelser der udføres i løbet af 90 minutter (hver øvelse gentages 2 gange) i et lokale der er opvarmet til 40 grader. Jeg er vant til hot yoga på ca en time pr. klasse, men det var alligevel virkelig hårdt at komme i gang og 90 minutter føles som en uendelighed den første klasse. 

Målet var at komme til Bikram yoga hver dag i ti dage – desværre blev jeg forhindret 2 gange. Det var jeg virkelig ærgerlig over, men på den anden side så er der en del begrænsninger i at have et arbejde, studie osv. der skal passes og så lige nå en træningssession på 90 minutter. Det måtte jeg bide i mig, selvom det ikke huer mit konkurrencegen. Jeg følte dog, på sidste dagen, at jeg har fået virkelig meget ud af det her forløb, 8 eller 10 dage, det er faktisk ikke så meget det præcise antale dage, det kommer an på. 

Det jeg fik ud af det, var været en daglig pause hvor jeg kun skulle koncentrere mig om at trække vejret og gøre hvad en instruktør sagde. Det fede ved Bikram er at din krop begynder at genkende sekvensen så du kan koncentrere dig om din vejtrækning og på den måde nå et meditativt stadie. Det er måske ikke alle klasser der er lige ‘meditative’ eller at det er hele klassen, men det kommer efter noget tid og det er mega fedt. At træne det samme hver dag, betød at jeg hurtigt så resultater i forhold til hvor langt jeg kunne gå i stillingerne, både i henhold til smidighed, balance og styrke – så fedt at kunne se fremskridt. 

I’ve just finished an awesome 10 day Bikram yoga challenge with Cecilie my work out buddy and Ida from Bikram Yoga Copenhagen on Ryesgade. I was tough shit to get it done, but so worth it. I enjoyed my daily work outs and the meditative vibe. Unfortunately i didn’t make it to two of the classes which was kind of annoying, but then again, life happens. I feel so ready for fall and got my work out kickstarted again.

Hover over the pictures for outfit links and captions.

Outfits from top to bottom:

Adidas by Stella McCartney top & shorts// Casall top and shorts // Casall top // Adidas top // Casall top // Nike top & Mads Nørgaard x Saysky shorts // Adidas by Stella McCartney top & Casall shorts // Yama shorts and awesome crop top // Casall top and Adidas by Stella McCartney shorts.

Affiliate links

SHOP THE LOOKS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Poul Stig vintage frames