Organic Basics

Yoga Gear

fredesblog yoga in thailand.jpg
Mats and gear

Shorts

Affiliate links

Billedet er fra min tur til Thailand i Juni hvor jeg stod tidligt op de fleste morgener for at lave yoga i solopgangen. 

Jeg har støvsuget www for noget af det bedste yoga gear – mine favoritter er Casall, Adidas, Nike og Stella McCartney for Adidas.

Tøj:

Til hot yoga og Bikram foretrækker jeg en kort sportstop og et par korte shorts. Det er ret individuelt hvad folk træner i og om man foretrækker kort eller langt og om man har det fint med at have bar mave. Jeg synes personligt at lange bukser og en bluse bliver alt for varmt og alt for klistret, men prøv dig frem.

Yogamåtte:

Jeg bruger enten mine Yama måtter som er kombineret skummåtte med en lag frotte så man kan stå fast. Ellers bruger jeg en almindelig yoga/træningsmåtte med et grip towel eller Casalls tynde måtte. 

Hydration:

Nalgene synes jeg laver de bedste drikkeflasker. De er lette at rengøre og kommer i så mange størrelser og med forskellige låg, afhængig af hvad man skal bruge. Til Bikram og hot yoga bliver mit vand dog ret varmt i løbet af klassen, så jeg skal have fat i en Hydroflask termoflaske der holder vandet koldt. Efter klassen drikker jeg ret tit en kokosvand som er ekstra hydrerende, og smager mega godt. Det er også ret rart at drikke noget sødt for at få blodsukkeret stabiliseret. 

I have searched trough the www to find you the best yoga gear from my fave brands. What you prefer to do yoga in is so individual, but for yoga outfits i prefer cropped tops and tight shorts.

In terms of mats i use my Yama mat or a regular yoga mat with a grip towel or a thin yoga layer from Casall on top.

To stay hydrated i bring my Nalgene flask which is easy to clean and comes in so many different sizes. I want to get a Hydro flask since it keeps the water cold during class. You need that! After class i drink plenty of water but also treat my self with a coconut water to get even more hydrated and to balance out my blood sugar.

Shop my yoga faves here:

Tops

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Organic Basics