Vera's Marked: Sunday 12-5pm

Dinner look at Design Museum Danmark

marc jacobs inwear yves saint laurent nike fredesblog.jpg
I går aftes var jeg til mit mest voksne arrangement nogensinde. Forfatter middag med mit forlag People’s Press på Design Museum Danmark. Heldigvis havde jeg mit sidekick Sidsel med og vi sad til bords med nogle meget rare og hyggelige forfattere. Jeg havde taget noget voksentøj på og et par hvide sneakers i aftenens anledning. 

Wearing:

Blazer: InWear

Top: H&M

Pants: Marc Jacobs

Sneakers: Nike Air Max 1 at Rezet Store

Clutch: Saint Laurent

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vera's Marked: Sunday 12-5pm