Saturday in Helsingør

201115

P2320384.jpg
I fredags var jeg ude og optage film med Fashion Post hvor jeg fandt den perfekte kjole til weekendens julefrokost (se her). Jeg var også forbi Topshop på Østergade med Sidsel, hvilket selvfølgelig endte med venindeleopardfrakke. Klassisk. Se leoparden her.

Selve outfittet var fredags comfy med giga sweater og de smarteste bukser jeg har set længe. De er fra Mads Nørgaard og er syet her i DK og så koster de 375 kr. Ret perfekte! De kan desværre ikke købes online, men er i Nørgaard på Strøget.

My friday look when i was shooting a film with Fashion Post and finding the perfect christmas party dress, see it here. I also met Sidsel in Topshop which resultet in the same leo coat for both of us. It’s a classic. See it here

My look was comfy and i premiered the most awesome pants i’ve seen. They are from Mads Nørgaard and made here in DK, and the price is only 375kr. Pretty awesome! Unfortunately they are not available online, but you can buy them in Nørgaard på Strøget.

Wearing: 

Knit: InWear

Pants: Mads Nørgaard Made in Denmark

Sneakers: Adidas Stan Smith

Necklace: Trine Tuxen

Affiliate links

SHOP THE LOOK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday in Helsingør