261115

Give away with SIRIN COPENHAGEN

sirin store give away fredesblog.jpg
Nu påstod jeg jo at jeg ikke har nogle advents konkurrencer til jer, men i skal ikke gå glip af en fantastisk jule give away som jeg har lavet i samarbejde med SIRIN COPENHAGEN.

First things first, SIRIN COPENHAGEN er den fineste interiør butik på Ravnsborg Tværgade, fyldt med et udvalg af Skandinavisk design, men også kunst og interiør fra hele verden. Natalia som har butikken, har baggrund i kunst, mode og magasinbranchen, hvilket skinner igennem i udvalget af alt fra kunstbøger, fotografier, up-coming keramikere og luksus parfumer og duftlys. 

Jeg er helt vild med SIRINs univers, der præcis har lidt af den Skandinaviske enkelthed som jeg helt sikkert er fan af, men også et element af dimsethed, som jeg om muligt er endnu mere fan af. Jeg synes SIRIN skiller sig ud på den Københavnske interiør scene.

Nu til det i kan vinde! I samarbejde med Natalia har jeg udvalgt et fotografi fra den Franske fotograf og publisher Anton Koslov Mayr, som igennem sine fotografier prøver at fange den filmiske stemning i Paris’ hverdag. Se mere om ham her

Vi har også udvalgt et af de lækre duftlys fra det franske dufthus The Different Company. Lysene dufter af Roof Top (min yndlings), Wood, Steel eller Leather. Atypiske dufte, men ret fantastiske. Lysene er lavet i frankrig og er fremstillet af vegetabilsk voks. Læs mere her

GIVE AWAY

Du kan altså vinde Anton Koslov Mayrs billede ‘Market in Niece’ & The Different Company duftlys (i en valgfri duft) til dig selv, men OGSÅ TIL DIN VEN! Det er jo jul!

For at deltage i konkurrencen skal i gå ind på instagram, følge @fredesblog & @sirincopenhagen og tagge den ven/veninde du synes skal vinde, på mit billede

Jeg finder vinderen d. 18. December

You can win Anton Koslov Mayrs billede ‘Market in Niece’ & The Different Company scented candle for you BUT ALSO FOR A FRIEND (it’s the holidays!).

The enter the give away just go to instagram and follow @fredesblog & @sirincopenhagen and tag the friend you wanna win with, on my picture.

I will find the winner on December 18th.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

261115