Christmas outfit

MONDAY KICKS #8 Yeezy boost 350 Oxford Tan

MONDAYKICKS 8.jpg

Beklager den hullede udgivelse i #MONDAYKICKS men sådan er det i disse merry christmas tider. Denne uges selection er de yderst hypede og meget eftertragtede Yeezy Boost 350 Oxford Tan. Yeezy er Kanye Wests sneaker releases i samarbejde med Adidas. Kanye’s samarbejde har blandt andet budt på Yeezy 350, 750 og 950. Denne 350 udgave er i farven Oxford Tan, en lysebrun/hør beige, med tone i tone sål. Jeg synes egentlig den er ret sommeragtig, men ikke desto mindre er det en af de udgivelser jeg bedst kan lide, sammen med turtle dove, som kom i sommer. Jeg vil bruge Yeezy Boost 350 Oxford Tan med lyse bukser, en satin bomber jacket og en stor strik. Til sommer bliver de perfekte med bare ben og en god tan. 

Yeezy har lagt de fleste sneaker shops ned, med køer, efterspørgsler og camps, så de fleste forhandlere udlodder muligheden for at købe skoene i en raffle, så alle kan få chance for at deltage. 

Skal i have fat i et par Yeezy eller tror i ikke på hypen?

Hos Rezet kan du lige nå at skrive dig op til Yeezy raffle på facebook her. Den slutter kl. 17.00!

Shop the look:

Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas outfit