Intern: Violas favorites

Black suit

VICTORJONES7715_lille.jpg
VICTORJONES7731_lille.jpg
Det lyder snart som en dårlig undskyldning, men jeg blamer stadig min manglende computer, for dårlig opdatering her på bloggen. Nu har jeg imidlertidigt fået fingrene i en låne computer, som gør det hele meget lettere. Af samme grund har jeg også en del outfits i arkiverne, som det her fra onsdag i modeugen. Jeg havde en sort prikket sæt på fra Mads Nørgaard og solbriller og bomberjacket fra Han Kjøbenhavn og så mine Nike Air Force 1 Flyknit sneakers. 

I’m still so behind schedule and i’m blaming my missing computer. Right now i’ve finally got my hands on one that i can borrow for the time being, which makes things a lot easier. But still, i feel like i’m two steps behind. For those reasons i have some good stuff in the archives, like this one from Copenhagen Fashion Week. I wore a black dotted suit from Mads Nørgaard, sunglasses and bomber jacket from Han Kjøbenhavn and my super awesome Nike Air Force 1 Flyknit sneakers. 

Photo @imvictorjones

Wearing:

Bomber jacket: Han Kjøbenhavn

Top: Mads Nørgaard

Pants: Mads Nørgaard

Sneakers: Nike Air Force 1 Flyknit

Sunglasses: Han Kjøbenhavn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intern: Violas favorites