The bird from Lie Sang Bong

Sunday beauty faves

beauty.jpg
Mine skøndhedsfavoritter tæller pt. den franske vidunder salve Homeoplasmine nu i læbepomade version, Homeostick, Mario Badescus natcreme med Seaweed som er noget af det bedste jeg har gjort for min hud længe. Jeg har også taget skridtet og tilføjet en håndcreme med anti-aging til repetoiret. Det virker drastisk, især her dagen før min 28 års fødselsdag, men siger man ikke at hænder er hals er det der først ældes? Jeg vil hellere være forberedt!

My beauty routine just got updated with a couple of new faves like the french magic cream Homeoplasmine in a lipbalm version, Mario Badescus amazing Seaweed night cream and Davines’ Anti-Aging hand cream. It might seem drastic to go anti aging on your hands.. (turning 28 tomorrow.. Ahem) but isn’t hands and neck the first signs of aging? I better be prepared!

Davines hair balm, Davines Anti-aging hand creamCopenhagen Candle Lab scented candle, Homeostick lipbalm & Mario Badescu Seaweed night cream from Beauty Hero.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The bird from Lie Sang Bong