Back from FLU LAND

Black wool and white kicks

magasin norse women nike af1 trine tuxen 2.jpg
magasin norse women nike af1 trine tuxen 3.jpg
magasin norse women nike af1 trine tuxen 4.jpg
magasin norse women nike af1 trine tuxen.jpg
På trods af at jeg har haft det samme tøj på i 5 dage mens jeg har været syg, så kunne jeg sagtens have haft det her på flere gange på en uge. Sorte herrebukser og en pæn strik, helst i uld, så er jeg klar. Siden Sidsel og jeg skrev SMART bogen er jeg blevet endnu mere nørdet omkring uldtrøjer. Sidsel har total smittet mig med cashmere feber og jeg er besat. Denne strik er dog i merino uld, men fik ekspertens godkendelse da vi shoppede i Magasin i sidste uge.

Despite the fact that i’ve been ill for the last week and there for been wearing the same clothes, i could have been wearing this i few times in one week. Black mens inspired pants and a black knit is what keeps me going on a busy day. Especially in wool. Since me and Sidsel wrote SMART the book, i’ve been crazy about the perfect wool knit. Sidsel is the expert and she taught me well. I got this Merino sweater last week when we went shopping in Magasin, and it even got Sidsels approval. 

Wearing:

Sweater: Magasin

Pants: Norse Projects Women

Sneakers: Nike AF1 Flyknit available at Rezet Sneaker Store

Necklaces: Trine Tuxen

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back from FLU LAND