Black wool and white kicks

Lovechild 1979 outfit

lovechild 3.jpg
fp custommade.jpg
lovechild 2.jpg
Endnu et outfit fra modeugen som jeg har gemt lidt – det har ikke ligefrem været kjole vejr, men med forårets komme er det lidt mere spiseligt. Kjolen er fra Lovechild 1979 og jeg synes den fungerer på mange forskellige måder. Her har jeg sat den sammen med afklippede Levi’s jeans og en stor frakke. Ellers vil jeg bruge den med bare ben og en underkjole (den er ret gennemsigtig) eller med en strik ud over. 

Another outfit from fashion week that i have saved – it haven’t really been dress weather but with the spring coming i thought i could finally show it. The dress is from Lovechild 1979 and i love it. It’s very versatile and can be styled in so many ways. Here i wore it with Levi’s jeans and a big coat. You could also wear it with bare legs and a chemise and sneakers og with a chunky knit. 

Wearing:

Coat: Nué Notes

Dress: Lovechild 1979

Jeans: Vintage Levi’s

Clutch: Truss NYC

Sneakers: Filling Pieces from Rezet Store

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black wool and white kicks