Lovechild 1979 outfit

Why I Run Copenhagen

thailandworkout.jpg
adidasrunrunrun.jpg
På tirsdag rejser jeg til sverige for at deltage i et kæmpe kvindeløb (det er jo Kvindernes Internationale Kampdag!) med Adidas. Siden januar har jeg været en fast del af Adidas løbeklub Adidas Runners of Copenhagen, så resten af året byder på masser af spændende aktiviteter. Lige nu er min største udfordring dog at monster influenzaen har sat mig godt og grundigt tilbage i forhold til min løbeform…

MEN jeg tænkte på at jeg ville skrive lidt mere om alt det løb, fordi hvorfor løber jeg egentlig og hvordan gør jeg og hvor meget og alt det der. Læs med her!

Hvorfor løber du?

Jeg løber fordi jeg bliver i så godt humør af det. Det er den mest simple grund, men følelsen efter (og under) en løbetur, gør det alt arbejdet værd. Derudover så finder jeg det utroligt tilfredstillende og luksusagtigt at skulle koncentrere mig om at gøre en ting af gangen. Det er et perfekt afbræk i en travl hverdag, og det er virkelig meditativt kun at koncentrere sig om at sætte det ene ben foran det andet og trække vejret imens. Efterhånden er løb blevet en social ting, fx når jeg løber med Adidas, men jeg værdsætter stadig mine løbeture hvor jeg løber alene.

Hvor ofte løber du?

Jeg løber med Adidas minimum en gang om måneden og så prøver jeg at komme ud på en tur minimum en gang om ugen, men det svinger alt efter hvor travlt jeg har. 

Følger du et program?

Hvis jeg har noget at træne op til, så følger jeg gerne et program som min yndlings træner Cecilie Blaksted (som blogger på Simply Fit) laver til mig. Det sidste hun lavede var for at forbedre min 5km tid som lige skulle presses lidt. Det gjorde jeg ved at løbe en masse intervaller, se programmet her. Jeg træner også Cardio Core i Senses som Blaksted underviser. Det er intervaltræning på løbebånd og virkelig effektivt. 

Hvad løber du i?

Jeg løber i Adidas Energy Boost normalt, men lige for tiden tester jeg Adidas Pure Boost X. Mit tøj er også fra Adidas og jeg foretrækker Climacool toppe og Response tights.

This tuesday i will be going to Stockholm with Adidas to take part in a huge womens run to honor the International Womens Day! Since january i’ve been part of the running club Adidas Runners of Copenhagen so this year will be filled with exciting running activities. I thought that a good way to kick off the running year would be with a small Q&A on why i run? 

Why do you run?

I run because it makes me so happy. The feeling of a good run is one of the best, and makes it worth all the hard work. I feel it as a luxury to just unwind and only care about putting one foot in front of the other and breathe. It’s a perfect break in a busy life. My runs have become more social, like when i run with Adidas, but i stil cherish my own runs. 

How often do you run?

I run with Adidas at least once a month and then i try to do one run each week on my own. 

Do you follow a running plan?

If i’m preparing for a run, then i will follow a plan that Cecilie Blaksted (blogger at Simply Fit) makes for me. Like this summer when i wanted to improve my 5k time, she did a 6 week plan with lots of intervals You can fin it here. I also take Cardio Core classes that Blaksted teaches at Senses Hotyoga, they are really efficient and hard! Perfect to get in better shape.

What do you run in?

I run in Adidas Energy Boost and right now i’m testen the Pure Boost X. My clothes is also Adidas and i prefer the Clima Cool tops and Response tights. 

Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lovechild 1979 outfit