MONDAY KICKS #12

International Womens Day

IWD2.png
Godmorgen! I dag er for mig en helt særlig dag, nemlig Kvindernes Internationale Kampdag, eller International Womens Day. Dagen har forskellig betydning i forskellige kulturer, men som udgangspunkt fejrer den dét som kvinder har opnået samfundsmæssigt, politisk og økonomisk. Kampdagen er ofte associeret med hard core feminisme – i hvert fald blandt mine venner og bekendte, men for mig handler det om ligestilling (for alle køn, minoriteter og individer, hvem man end er eller føler sig som) og Kampdagen er en fantastisk mærkedag som minder mig om alt det. I min familie har vi en IWD tradition hvor vi mødes og deltager i et af de forskellige arrangementer der finder sted. Som oftest har Kvinfo en masse spændende på programmet. I år skal dog noget helt andet, jeg er nemlig på vej til Stockholm for at deltage i et kæmpe Adidas kick-off event med min løbeklub Adidas Runners of Copenhagen, og i kan måske gætte hvad temaet er? Jeg glæder mig!

I dagens anledning er jeg trukket i en helt vildt sej tank top fra Reeboks samarbejde med LA designer Melody Ehsani, som sjovt nok har en lille feminist i sig, se bare det fine logo. Nu vil jeg pakke løbeskoene og tage mod lufthavnen hvor jeg skal mødes med Cecilie så vi kan følges til Stockholm.

Husk at brug denne dag til at sætte pris på alle de seje kvinder i kender (eller ikke kender) og husk at i er de sejeste! Jeg hepper på jer! 

Ps. Kig ind senere hvor jeg afslører et nyt og meget spændende projekt! Og følg med på snappen: fredesblogsnap og instagram @fredesblog hvor jeg nok skal holde jer opdateret med Kampdags info og hilsner fra Stockholm!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY KICKS #12