International Womens Day

Preview #hviskxfredesblog

hvisk x fredesblog preview.jpg
I kan slet ikke tro på hvor meget jeg har glædet mig til at skrive det her indlæg og fortælle jer om mit seneste projekt! Siden Maj 2015 har jeg arbejdet tæt sammen med et af mine fortrukne smykkebrands Hvisk om et designsamarbejde der har resulteret i Hvisk x Fredesblog. Kollektionen er lille og enkel – præcis som jeg foretrækker mine smykker. Til at starte med vil jeg vise jer nogle billeder fra processen, her kan i se lidt af min inspiration til kollektionen og nogle snapshots fra de to fotoskydninger vi har haft. I morgen poster jeg et indlæg med den fulde lookbook, så der kan i se meget mere af kollektionen. 

Kollektionen bliver vist frem for presse og bloggere (for første gang!!) i morgen, men den kommer til salg d. 17. Marts hvor Hvisk og jeg meget gerne vil invitere jer til lanceringen. Men mere om det senere på ugen! 

I morgen vil jeg opdatere en helt masse på snapchat: fredesblogsnap og instagram @fredesblog, så husk at følg med der!

You won’t beleive how excited i am to finally tell you about this project! Since May 2015 i’ve been working closely together with one of my preferred jewelry brands Hvisk which have resultet in the collab Hvisk x Fredesblog. The collection is small and simple, just how i like my bling. For starters i will show you some pics from the process and from our two photoshoots. Here you can see some of my inspiration for the collection. Tomorrow i will post the complete look book where you can see the whole thing! So excited to show you. 

The collection will be shown to press and media for the first time tomorrow and then it will be available for purchase from March 17th. where i want to invite all of you for the launch!

Tomorrow at the launch i will make sure to update you on my every move so remember to follow on snapchat: fredesblogsnap and instagram @fredesblog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

International Womens Day