Hvisk x Fredesblog

090315

baum levis hvisk acne studios 1.jpg
baum levis hvisk acne studios.jpg
baum levis hvisk acne studios 2.jpg
I går holdt jeg som sagt presseevent for mit smykkesamarbejde med HVISK. Vi holdt eventet i HVISKs showroom og menuen stod på kage og champagne – to ting jeg elsker. Det var så fedt at vise vores projekt frem og det blev taget så fint imod! Jeg er så glad og lettet! Hah. Her er lige mit outfit fra eventet og så kommer der lidt flere billeder af event og et nærmere blik på smykkerne snart!

Som jeg teasede for igår så holder jeg et lancerings event på torsdag d. 17. Marts hvor der vil være mulighed for at købe smykkerne. Se mere om eventet her. Ps. de første 20 betalende kunder får en dødlækker goodiebag..!

I morgen tidlig smutter jeg til Berlin med Spies rejser for at lave den ultimative shoppingguide til byen. I kan følge med på instagram @fredesblog og snapchat: fredesblogsnap og så vil jeg også være at finde på @spiesrejser og snapchat: spies.dk jeg lover at det ikke bliver kedeligt. 

Yesterday i had a press event for my collaboration with HVISK. We had the event at the HVISK showroom and the menu was cake and champagne… Just how i like it. It was so super awesome to present this project and luckily my guests loved it. Here is my outfit from the event. 

As i teased yesterday we will have a launch event for Hvisk x Fredesblog next thursday the 17th of March where you can be one of the first to cop the collection. Oh and the first 20 paying customers get an amazing goodiebag..! See more about the event here

Tomorrow (really early) i will head off to Berlin with Spies Travels to do the ultimate shopping guide. You can follow me on instagram @fredesblog and snapchat: fredesblogsnap but i will also update on @spiesrejser and their snapchat: spies.dk and i promise it won’t be boring.

Top: Baum und Pferdgarten

Jeans: Vintage Levi’s 501 from Episode Vintage

Shoes: Acne Studios

Jewelry: Hvisk x Fredesblog

affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvisk x Fredesblog