090315

#spiescityhack

berlin.jpg
I er jeg på vej til Berlin med Spies Rejser for at lave den svedigste shopping guide til byen. Berlin er en af mine yndlings byer og jeg glæder mig så meget til at komme tilbage og besøge nogle af mine favorit steder og forhåbenligt opdage nogle nye steder. Spies Rejser har sendt et helt hold af bloggere rundt i europa for at samle de bedste rejsetips hvad enten du er interesseret i foto, interiør, gastronomi, mode, træning eller rejser med børn. Så følg med de næste par uger på @spiesrejser på instagram og spies.dk på snapchat, så skal i nok få en masse gode tips til Berlin, Barcelona, Venedig, London og Budapest. Indtil videre har jeg researchet lidt på hvilke steder jeg skal besøge og jeg skal helt sikkert forbi Wald Berlin og kigge lidt på deres seje bandanaer, Adidas butikken er også et besøg værd – er lidt klar på de her Stella McCartney pure boost x. Jeg vil også gerne besøge Voo Store der blandt andet forhandler det seje smykkemærke Malaika Reiss som har lavet en Star Wars serie jeg drømmer om. Jeg skal også forbi The Corner, A.P.C. og en masse sneaker shops. 

Har i nogle gode tips til Berlin? Skriv dem endelig i kommentarfeltet!

Husk også at føl med på instagram @fredesblog og snapchat: fredesblogsnap

Allo aus Berlin!

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Spies Rejser. 

3 kommentarer

 • Josephine // BØGER PÅ STRIBE
  Shakespeare and Sons i Prenzlauer Berg (tæt på caféen Wohnzimmer) hvis du er glad for bøger og boghandlere. De har også kage og kaffe.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna
  Er selv lige kommet hjem efter en fantastik tur til Berlin. Jeg vil stærkt anbefale, at du tager til Kreuzberg, som jeg vil sige minder om Nørrebro. På Adalbertstraße 88 ligger der en cafe, der hedder Wonder Waffel, og det er så cool og smager sindssygt godt!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Kinnerup
  Har boet der, so I’ve got tons! 😉

  – Spisesteder: W Der Imbiss, Dudu, Daluma (vegansk morgenmad), Standard – Serious Pizza (stenovnspizzaer), Aunt Benny (morgenmad/frokost) + Silo (morgen/frokost) – ligger begge tæt på Boxhagener Platz (marked), Tapitas (lækker tapas), Les Valseus (fransk bistro – rigtig godt!), Clärchen’s Ballhaus

  – Fine steder: Markthalle Neun (madmarked hver torsdag),Hamburger Bahnhof (feeedt museum!), Bauhaus Archive (museum), Neue Heimat og i det hele taget området RAW i Friedrichshain – fedt sted at gå ud 🙂 , Boxhagener Platz og Mauer Park (marked søndag)

  – Gode gader: Weserstrasse i Neukölln, Alte Schönhauser str. i Mitte (mange fine butikker og caféer), Graeferstrasse i Kreuzberg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

090315