Rodarte & Other Stories

launch day! #hviskxfredesblog

Så er det i dag kl. 15 at Hvisk x Fredesblog endelig lanceres! Kollektionen vil være tilgængelig på Hvisks’ webshop, men det er også muligt at komme forbi vores lancerings event i København fra 15-19 hvor kollektionen også kan købes.

Der vil endda være lækre friske juice fra Frankly Juice og snakcs fra Nakd. Der er herre gode goodiebags til de første 20 betalende kunder, med produkter fra Mario Badescu, Nakd, Moroccan Oil, Davines og en særlig ting fra Hvisk. Se mere om eventet her.

Jeg er på farten hele dagen for at blive klar til i eftermiddag, så husk i kan følge med på snappen fredesblogsnap og instagram @fredesblog

Læs mere om Hvisk x Fredesblog her, her og her

Videoen er fra den dag hvor vi skød kampagnebillederne til samarbejdet. Dagen stod på uendeligt meget kaffe, hundekærlighed og masser af lyserød.

Videoproduktion: Victor Toftsø og Frankie Jr. Manata

Affiliate links

1 kommentar

  • Nanna
    Hej Frede 🙂
    Jeg ville lige ønske dig stort tillykke med kollektionen! jeg var selv til lanceringen i torsdags og fik købt mig halskæden i guld med 😉 ‘en på. Og ja, jeg har faktisk ikke taget den af siden, hihi. Du en kæmpe inspiration for mig og derfor valgte jeg da også at lave et lille indlæg om lanceringen, på min blog 🙂

    Kh Nanna 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rodarte & Other Stories