Wearing Rodarte & Other Stories

The friends: Bodil & Winston

bodil winston.jpg

Som en del af mit samarbejde med Hvisk, fik jeg den idé at jeg ville inddrage nogle af de kvinder der inspirerer mig aller mest i mit liv. Kollektionen er et symbol på humor og selvironi, noget jeg bliver beriget med fra både veninder, familie og kollegaer. Jeg har derfor spurgt 8 veninder + Winston om de ville vælge deres favorit smykke fra Hvisk x Fredesblog og svare på et par spørgsmål. First up er en af mine bedste veninder, Bodil som jeg har kendt i snart 8 år. Vi blev venner over en øl, til en fest i Nord Vest og siden har vi hængt sammen. Bodil er helt vildt naturagtig, hun undervandsjager, arbejder med muslinger, laver sygt god mad og kender alle slags svampe i skoven. Desuden er vi næsten naboer, så vi har en regel om at vi skal ses en gang i døgnet så vidt muligt – det bliver for det meste en morgenkaffe fra Kihoskh eller en spontan middag. Winston kan i se på billedet ved siden af, han siger ikke så meget fordi han er en hund. Jeg kunne godt fake et hunde-interview, men kunne ikke afgøre om det var lidt for tosset #crazydoglady <3 Istedet kan i nyde synes af den lille uldtot med guldkæde på og forestille jer hvor mange godbidder han fik for at sidde stille.

BODIL Q&A

Navn Bodil Sofie

Alder 26 år

Hvad laver du? Jeg er højskolelære, måltidsmager og havbonde.

Hvad er din yndlingsemoji? den stærke arm og flamencodanserinden

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Udover Frede og min mor? Den første der falder mig ind er Laura Dekker. En hollandsk pige der sejlede jorden rundt alene da hun var 14 – jeg er helt vildt fascineret af hendes fortælling og ser meget op til hendes mod. Men man behøver ikke udrette noget vildt for at jeg synes man er sej. Man skal være ærlig, modig og mene det man laver. Det kender jeg heldigvis mange kvinder der lever op til.

Hvad gør dig glad? At lære noget nyt. Kropslighed, både i form af fysisk udfoldelse og nærvær. At lave mad. Finde ro i en stresset tid, i et øjeblik.

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? Den er totalt Frede og jeg elsker det. Hun efterligner ofte expressionless emoji i hverdagen og det ser seriøst sjovt ud.

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? Expressionless emoji øreringene.

Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing Rodarte & Other Stories