Hvisk x Fredesblog launch

The friends: Tikkie Elsøe

tikkie.jpg
Som jeg skrev i dette indlæg, har jeg i forbindelse med mit samarbejde med Hvisk, spurgt en række af de sejeste damer jeg kender, om de ville vælge deres favoritsmykke og svare på et par spørgsmål. I kan læse om Bodil (og Winston) her. Næste seje kvinde er Tikkie Elsøe, ejer af Adélie Boutique, blogger på Adélie full time mommy og min gode blogkollega som jeg også startede BISOU med for et par år siden. Vi blev venner og forretningspartnere på én og samme tid, og har siden været gode sparringpartnere og veninder. Tikkie er en af de mest æstetiske personer jeg kender. Alt er farvekoordineret og passer perfekt sammen -om det er en antik vase, et litografi og en Stine Goya kjole, så kan Tiks få det til at spille sammen så man får lyst til at spise det. Derudover er hun en karaoke master og elsker romkugler. Det elsker jeg, at den smukkeste pastel-elskers favoritkage er den grimmeste kage i verden. 

Navn Tikkie Elsøe

Alder 30

Hvad laver du? Jeg ejer butikken og webshoppen Adélie, som også fungerer som blog. Udover det er jeg lige blevet mor, så det er nok allermest det jeg laver lige nu 🙂

Hvad er din yndlingsemoji? Hm, den er svær. Har mange favoritter! Jeg er ret vild med den med streger som mund og øjne og så er den med solbriller også ret nice…

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Som sagt er jeg lige blevet mor, og det er det dejligste i verden, men også seriøst hard work! Derfor vil jeg sige min mor. Hun er virkelig sej og en stor inspiration for mig.

Hvad eller hvem inspirerer dig i din hverdag? Der er meget der inspirerer mig, og det er lidt svært at sætte en finger på præcist hvad. Jeg elsker at gå ture i byen og bare suge alt til mig.

Hvad gør dig glad? Min lille datter Mollie kan gøre mig så glad og stolt når hun sender mig et stort smil, hvor jeg lige kan skimte den ene tand der er brudt frem <3

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? Så sej jo. Kan godt lide smykker der ikke larmer for meget, men kan mikses med andet. Og så kan jeg godt lide idéen om at man skal lidt tættere på for at se de humoristiske detaljer.

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? Det må være halskæden med min yndlings emoji med stregmunden.

Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvisk x Fredesblog launch