The friends: Caroline Plummer

#fashionpolishdklife

nycdreams.jpg
Som i måske har spottet på facebook og instagram, så har jeg lovet at passe Sidsels blog indtil hun kommer hjem fra New York, hvor hun pt. nyder livet – jeg tør næsten ikke tjekke min snapchat af bar misundelse. Jeg har taget udfordringen op og i bedste challenge stil besluttet mig for at leve #fashionpolishdk livet efter en række dogmer, som i kan læse om lige her. Det indebærer blandt andet boksetræning og Seinfeld. Jeg lover jer det bliver sjovt! I mellem tiden har jeg lavet mig et par øsnker som jeg håber Sidsel kommer hjem med! Glossiers nye lip teint Generation G i farverne Cake og Like og så den smarte Comme Des Garcons totebag som jeg har set Sidsel med

As you might have picked up on i’m blogsitting Fashionpolish.dk while Sidsel is living the good life in NYC. Read about my #fashionpolishdk life right here. I’m really hoping Sidsel is bringing me back some NYC goodies and my modest wishes are the Glossier Generation G lip teint in the colors Cake and Like and the Comme des Garcon tote that is always slung over Sidsels arm.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The friends: Caroline Plummer