180316

The friends: Caroline Plummer

caroline plummer.jpg
Som beskrevet i dette indlæg, har jeg fået 8 af mine dejlige veninder til at tage del i min kampagne for Hvisk. Jeg har bedt dem vælge deres yndlingssmykke og fortælle mig lidt om dem selv, hvad der gør dem glade og hvem de synes er seje. I kan møde Bodil og Winston her, Tikkie her og Cecilie Blaksted her. I dag er de søde Caroline Plummer der normalt er at finde på hendes blog Rainbowdash, hos Very Communities eller på KUA hvor hun læser Engelsk. Caro kender jeg gennem modebranchen og blogverdenen hvor vores veje har krydset hinanden. Caro er så inspirerende fordi hun jonglerer med en masse forskellige beskæftigelser og kombinerer dem på kryds og tværs. På sin blog, i sit arbejde som community manager hos Very og selvfølgelig på sit studie – og jeg ved hvor meget arbejde det er! Der ud over ser Caro altid virkelig smart ud, og hendes instagram kan være den perfekte løsning på en tøjkrise. Desuden kan Caro også ace tequila shots på en snusket bar i NYC eller være den bedste partner in crime til en sen McDonalds skandale, hvis nødvendigt. Mød Caroline her.

Navn Caroline Plummer

Alder 25

Hvad laver du? Jeg studerer engelsk på Københavns Universitet, arbejder som studentermedhjælper hos Very og blogger på Rainbowdash.dk

Hvad er din yndlingsemoji? Bølgen!

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Min mor! <3

Hvad eller hvem inspirerer dig i din hverdag? Mine veninder, min kæreste og min familie på hver deres måde. Men især min kæreste fordi han er så nede på jorden og er god til at tage tingene som de kommer (modsat mig som er planlægnings-freak)

Hvad gør dig glad? Kærlighed og at gense the O.C.

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? Den er SÅ mega optur – specielt fordi den er Frede i en smykke-kollektion; smuk og sjov.

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? Jeg kan lide det hele, men er generelt mest vild med sølvsmykker. Men ringen med blinke-emoji må være min absolutte favorit 😉

Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

180316