#fashionpolishdklife

The friends: Wilma Nairn Toftsø

wilma.jpg
Som beskrevet i dette indlæg, har jeg fået 8 af mine dejlige veninder til at tage del i min kampagne for Hvisk. Jeg har bedt dem vælge deres yndlingssmykke og fortælle mig lidt om dem selv, hvad der gør dem glade og hvem de synes er seje. I kan møde Bodil og Winston herTikkie her, Cecilie Blaksted her og Caroline Plummer her. Udover jeg har spurgt en række veninder, så spurgte jeg også en af mine fire søskende, Wilma, min lillesøster på 14 år. Jeg føler mig så undeligt heldig at jeg har 4 søskende, en storesøster der er i starten af 40’erne, min lillebror der er et par år yngre end mig, Wilma og så min yngste søster på næsten 10 år. Jeg er helt vildt tæt på alle mine søskende og jeg kan slet ikke forestille mig ikke at have dem i mit liv – hvem skulle jeg så ringe til! Wilma holder mig totalt opdateret på livt som teenager i 2016, hun har så meget energi og gåpåmod som jeg bare ville ønske jeg selv havde som 14 årig. Vi sad faktisk i maj måned 2015 og skitserede emojis og smykker til det her samarbejde, på vej på søster weekend i Berlin. I kan læse mere om Wilma her.

Navn Wilma

Alder 13

Hvad laver du? Jeg går i 7 klasse, og jeg går til gymnastik og dans.

Hvad er din yndlingsemoji? Expressionless emoji

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Jeg synes Coco Chanel er rigtig sej, og hun inspirerer mig meget. Udover jeg synes, det er sejt, hun lavede Chanel, synes jeg også hendes historie er inspirerende.  

Hvad eller hvem inspirerer dig i din hverdag? Det er svært at sige da der er mange forskellige, og jeg bliver tit inspireret af billeder jeg ser på de socialemedier.

Hvad gør dig glad? At lave gymnastik eller være sammen med mine venner eller familie.

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? Jeg synes den er rigtig sej. Den er sjov men på en flot måde.

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? Halskæden med expressionless emoji.

Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#fashionpolishdklife