The friends: Wilma Nairn Toftsø

The friends: Sidsel Alling

sidsel.jpg
I har nu mødt Bodil og Winston, Tikkie, Cecilie, Caroline og Wilma – mine seje veninder og lillesøster som er en del af min kampagne for mit samarbejde med Hvisk. Der er stadig 3 seje damer tilbage og den næste jeg vil præsentere jer for, kender i nok allerede. Sidsel Alling er min blogger bff, med forfatter og #stylistmenogsåveninde og hun skulle selvfølgelig være en del af min kampagne. Sidsel arbejder som kommunikationschef hos Mads Nørgaard og så blogger hun henne på fashionpolish.dk til hverdag. Eller det vil sige at lige nu er hun i New York og have det så sjovt og lækkert, mens jeg faktisk passer hendes blog… 

Hvad i måske ikke ved er at jeg næsten ser Sidsel hver dag når vi mødes til en kop kaffe og et dagens outfitbillede, vender nyheder eller træner sammen. Sidsel er min stilmæssige modpol med en garderobe domineret af mørke farver, korte nederdele og en kærlighed til cashmere. Hun inspirerer mig til at gå mere i voksentøj, lede efter bedre materialer og klassiske snit. Desuden er hun min faste party side kick (jeg kommer ikke så meget ud, primært når det er med Sidsel) og så er hun fra Aarhus og kan dermed spise meget store shawarmaer og så er hun med på Tikkies romkuglehold.

Navn Sidsel Alling

Alder 28

Hvad laver du? Jeg arbejder som kommunikationschef for Mads Nørgaard – Copenhagen, har bloggen Fashionpolish.dk og er medforfatter på bogen SMART

Hvad er din yndlingsemoji? Kaffekop

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Min mor. Hun er den jeg kender der knokler allermest, er god til værktøj og har svaret på næsten alle mine spørgsmål. Hun går også utroligt smart klædt hvilket er ret sejt.

Hvad eller hvem inspirerer dig i din hverdag? Lige nu er jeg begejstret over seje damer der startede som bloggere men nu har seje firmaer såsom Emily Weiss fra Glossier og Elin Kling fra Totême. De beviser hvordan blogging kan være en karriere vej og at man ikke behøver lave det samme, hele tiden.

Hvad gør dig glad? Solskin og grøn bølge når jeg cykler på arbejde om morgenen. Symmetri og barok arkitektur og smukke parker. Når Frede ringer. Og når jeg laver den perfekte dosering af mælk i min filterkaffe. #bliss

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? I looooove it <3 Jeg er generelt mere konservativ med mine smykker end Frede, men synes kollektionen rammer en sjov tendens og den underspillede stil passer til det meste.

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? expressionless emoji halskæden.

Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The friends: Wilma Nairn Toftsø