300316

Berlin diary

bikini.jpg
solebox2.jpg
daluma.jpg
uniqlo top.jpg
doyoureadme.jpg
voostore.jpg
five elephant.jpg
outfit.jpg
Som i forhåbenligt fulgte med i, så var jeg forrige weekend i Berlin med Spies Rejser for at lave den sygeste shoppingguide til Berlin. Jeg er en del af Spies City Hack hold, der rejser europa tynd for at lave de bedste guides til deres kunder – læs mere her og tjek #spiescityhack

Jeg har lavet min personlige shoppingguide som i kan læse i weekenden og så har jeg samlet min bedste rejsetips til byen, som i kan læse i et separat indlæg. Jeg ville lige starte med at dele lidt snapshots fra min tur. 

Vi ankom tidligt fredag formiddag og efter vi havde smidt vores kufferter på Arcotel Velvet i mitte, startede med at tjekke vest Berlin ud. Vi besøgte Solebox, hvor en masse sneakerboys lå i kø til deres Adidas collab. Vi gik lidt rundt i området ved Ku’Damm hvor der er en masse store butikker som Uniqlo, Zara, Adidas, H&M og besøgte KaDeWe. Vi fandt også det fine lille shoppingcenter Bikini Berlin hvor vi spiste frokost på Funk You som laver virkelig lækker, men helse agtig mad. Senere tog vi til Kreutzberg hvor vi drak kaffe i Voo Store og senere spise på min favorit restaurant Santa Maria. Tacos & magaritas, tak!

Lørdag startede vi med morgenmad på Daluma, rigtig blogger agtigt med juice og acai bowls. Senere cyklede vi til mitte og kiggede lang tid i Do You Read Me inden vi drak kaffe på The Barn. De fleste af mine shopping anbefalinger er i mitte, men de kommer i et andet indlæg. Vi kiggede i masser af butikker inden vi drak mere kaffe hos Father Carpenter i en hyggelig baggård. Eftter lidt mere shopping fik vi den sygeste burger craving og cyklede tværs igennem byen for at spise på The Bird. En vild burger oplevelse, men en smule overdrevet. Det er en semi anbefaling her fra. Vi sluttede dagen med drinks på Buck and Breck og siden hen pizza på Standard – Serious Pizza (tak for tippet Susanne).

Søndag tog vi hele vejen fra mitte til friedrichshain for at spise på et af vores yndlings morgenmadssteder SILO coffee. Et australsk sted med vildt lækker mad (lidt vegetarisk, men ikke helset) og rigtig god kaffe. Resten af dagen brugte vi på museums besøg og mere kaffe og kage, da alt jo har lukket om søndagen. Mætte, kaffeunderlige og helt trætte satte vi kursen mod Tegel og København. Berlin skuffer sgu aldrig.

STAY TUNED for flere Berlin tips, en voldsom shoppingguide og en nice sneakerguide asap.

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Spies Rejser

Få 100 kr i rabat pr. pers. på din næste rejse her.

5 kommentarer

 • Marjorie
  Hi there, of course this post is in fact fastidious and I have learned lot of things from it on the topic of blogging.
  thanks.

  Here is my weblog :: great treatment (Jeanne)

  Hi there, of course this post is in fact fastidious and I have learned lot of things from it on the topic of blogging. thanks. My site; great treatment (Jeanne)
  Hi there, of course this post is in fact fastidious and I have learned lot of things from it on the topic of blogging. thanks. Feel free to surf to my blog … great treatment (Jeanne)
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina
  If some one wishes expert view concerning blogging after that i propose him/her to go to see this
  blog, Keep up the good work.

  my blog post – good foods to eat

  If some one wishes expert view concerning blogging after that i propose him/her to go to see this blog, Keep up the good work. Here is my webpage; good foods to eat
  If some one wishes expert view concerning blogging after that i propose him/her to go to see this blog, Keep up the good work. My page – good foods to eat
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie
  Hej Frede
  Hvor er dine gennemsigtige briller fra? Er det læsebriller? Og kan du anbefale en god brille butik i København?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna
  Hej! Har letat ihjäl mig efter en liknande tröja som den ljusrosa du har på bilden i fönstret, vart är den köpt? Tack:)
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

300316