Berlin diary

The friends: Stephanie

stephi.jpg

Den næste sidste af mine fantastiske veninder jeg vil præsentere jer for i rækken, er Steph – i kan møde Bodil og Winston, Tikkie, Cecilie, Caro, Wilma og Sidsel. De er alle sammen en del af min kampagne for mit samarbejde med Hvisk, fordi de er mega seje og inspirerende personer som jeg priser mig lykkelig for at kende. Stephanie Pabotoy arbejder hos Kopenhagen Fur, men det er slet ikke der jeg kender hende fra. Steph er nemlig min næsten nabo (nææææsten) og eftersom vi deler kaffebar og yogacenter har vi ikke kunne undvære hinanden som Vesterbrovenner. Steph er en af de mest eventyrlystne og velrejste mennesker jeg kender jeg bliver så inspireret af hvordan hun planlægger og inkluderer rejser i sin hverdag, som den største selvfølge. Så udover at løbetræne hos Cecilie og drikke kaffe, bruger vi ret meget tid på at snakke om rejser… eller tattoveringer. Dem har Steph nemlig mange af og det er faktisk ikke så underligt da hendes kæreste Mike Ho er tattovør – og endda en yderst dygtig en af slagsen. De to udgør et af mine yndlingspar og jeg kunne aldrig undvære dem på Vesterbro.

Navn Stephanie Pabotoy

Alder 29

Hvad laver du? Udover at være rejseafhængig og bon vivant så er jeg projektleder hos Kopenhagen Fur, hvor jeg står for forskellige design samarbejder med brands der vil integrere pels, f.eks. Saks Potts + key account for store S.Koreanske brands.

Hvad er din yndlingsemoji? Det er ’grine emojien’

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Der er flere, vil highlighte Frede (mig hhahaah!) og Sofie Ladegaard som er bag kulissen hos Soulland og Jacob Berliner. De har begge krudt i røven, grinebidere med masser af spændende projekter, dog stadig tid til at være til stede.

Hvad eller hvem inspirerer dig i din hverdag? Det gør min kæreste, Mike Ho, har et positivt livssyn og det bedste menneske jeg kender. Han har gået sine egne vejne ved at følge sin passion.  Han er tatovør med sin egen biks på Nansensgade 56 (Handshake Studio), bl.a. Frede’s tatovør også.

Hvad gør dig glad? At rejse, udforske, spise god mad og være sammen med de folk jeg elsker aka livsnyder.

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? Den er rammer lige i Frede’s ånd – humoren og simpliciten i kollektion er så nem at forholde sig til. Med andre ord, fed!

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? Det er ringen med emojien med poker face (lige mund)

Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin diary